ОНЛАЙН ПРОДАЖБИ

 

online shopping Имате сайт и продавате онлайн или все още не използвате предимствата на онлайн пазаруването. Без значение на какъв етап от развитието сте, ние ще Ви помогнем да увеличите продажбите си онлайн. Заедно ще съставим стратегия за популяризиране на продуктите Ви и достигане до нови групи клиенти. Ще определим конкретни мерки и действия за по-добро презентиране на продуктите Ви, за по-лесно пазаруване от Вашия сайт, за начините на плащане и доставка. Ще Ви консултираме в организирането на промоции и намаления при спазване изискванията на ЗЗП, както и в пласирането на залежала стока. Нека заедно постигнем желания ръст в продажбите! Някои от дейностите, в които можем да бъдем полезни:

  • консултиране за организирането на промоции и намаления при спазване изискванията на ЗЗП, пласиране на залежала стока;
  • първоначално изграждане на отдел телемаркетинг (кол-център) и интегрирането му сред останалите фирмени звена;
  • организиране на всички процедури по доставяне на поръчките до краен клиент – обработка на поръчките и плащанията в ERP, комуникация с клиентите за извършване на доставките, обработка на стоките в собствените складове и доставката им чрез собствени транспортни средства или куриерска фирма, обучение на шофьорите за общуване с клиенти или организиране на съвместната работа с куриерски фирми, договаряне на отговорностите при рекламации, отстраняване на рекламации, връщане на поръчки;
  • комуникация с КЗП в случай на клиентска жалба;
  • съчетаване на продуктите и услугите в сайта с тези в магазините на фирмата;
  • предложения за подредбата на категориите продукти и услуги на страниците на сайта;
  • преглед на описанията на всички предлагани продукти и предложения за подобрения;
  • предложения за начини на плащане и доставка в сайта;
  • предложения за условия за връщане на закупена стока и отстраняване на рекламации.

Популяризиране на сайта

Ще Ви предложим удачни маркетинг похвати и инструменти, с които повече хора да научат за продуктите Ви. Ще обсъдим нови групи клиенти, сегментиране на потребителите, стратегия за реклама на дейността Ви и за популяризиране на сайта. Заедно ще достигнем до нови пазари!

Презентиране на продуктите

prezentirane na produktiteЩе прегледаме описанията и рендерите (снимките) на продуктите Ви, и ще предложим конкретни мерки за подобряване на презентирането им. Снимките и описанията на продуктите в един сайт са заместителите на продавач-консултантите в магазините. Ще разгледаме сайта Ви с погледа на критичен клиент и ще Ви информираме какво ни затрудни или не ни допадна. Колко лесно може да се поръча, намира ли се бързо нужната информация, всичко ли става ясно или има нужда да се звъни по телефона с допълнителни въпроси, има ли различни начини на плащане и т.н. След това, разбира се, ще Ви предложим конкретни решения на всеки проблем. Направете сайта си отличен продавач! Клиентите ще го оценят!

Доставка на поръчките

Ще направим поръчка и ще проследим процеса по доставката ѝ. Заедно ще обсъдим всички етапи по доставка на поръчките и възможните начини за доставка на продуктите Ви. Накрая ще споделим мнението си и ще Ви предложим решения за оптимизация на доставките. Фактическото доставяне на закупените онлайн продукти е съществена част от бизнеса. Не позволявайте на логистиката да разочарова клиентите Ви!

Рекламации и Общи условия

Всяка фирма има рекламации, но не всяка фирма е ориентирана към клиентите си при отстраняването им. Използвайте Вашите рекламации като добавена стойност към продуктите Ви, това изгражда доверие. Заедно ще обсъдим брой, процент и видове рекламации, ще разгледаме общите условия на сайта и начините за отстраняване на рекламации. Ще Ви предложим работещи решения в процеса по отстраняване на рекламации, а също така съдействие в комуникацията с Комисия за защита на потребителите. Накрая ще Ви предложим как да печелите от рекламациите си!

Допълнителни услуги

Ако Вашите продукти се нуждаят от допълнителни услуги (транспорт, разнос, монтаж и др.) ще обсъдим опциите за предлагане на тези услуги при спазване на законовите рамки и удовлетворяване на клиентите. Ние ще Ви помогнем да интегрирате допълнителните услуги към Вашите продукти и ще Ви съдействаме в организацията им. Продавайте и допълнителните услуги онлайн при ясни правила за клиента. Много често клиентът иска да получи продукта в напълно завършен вид, готов за употреба. Предложете му го и той ще отвърне с лоялност към Вас!

Направете запитване

2 + 10 =